Despre mine

Sunt Raluca, iar aceasta este misiunea mea: să ajut omul să se recupereze!

Îmi plac oamenii! De ceva timp, cam de prin vremea copilăriei, m-a pasionat această creatură evoluată, omul! M-a interesat să știu din ce suntem construiți (partea anatomică), dar și ce ne ghidează în viață (partea psihică și emoțională). Mai târziu, în timp, aceste curiozități s-au dovedit a fiind foarte utile.

Mi-a plăcut să ajut, să fiu generoasă, utilă, și să interacționez mereu. A lucra cu omul, este minunat! Suntem plini de informații, de trăiri, experiențe și gânduri. De la fiecare om întâlnit am învățat câte ceva și le mulțumesc, căci așa am putut contribui la propria mea evoluție.

Îmi place să muncesc! Mâinile mele sunt pricepute, îndemânatice și obosesc foarte greu. Înclinarea către masaj a venit relativ târziu, dar s-a văzut chemarea imediat ce am început cursul de formare. După vreo cinci ani petrecuți în domeniul masajului spa, ceva lecții de antreprenoriat (luate de pe teren), datorită dorinței arzătoare de a evolua (personal și profesional) și din nevoia de a-i ajuta pe ceilalți, am ajuns să cunosc din tainele terapiei Yumeiho, terapie care le îmbină pe toate: ‘repară’ corpul, ‘vindecă’ sufletul, ‘echilibrează’ mintea.

Pentru mine, a fi terapeut Yumeiho, înseamnă să ajut două persoane în același timp să-și găsească propria cale spre vindecare, persoana care primește, și pe mine. Cu fiecare terapie în parte, mai descopăr ceva care mă ajută să înțeleg mai bine conexiunile corpului cu partea lui emoțională și să găsesc o rezolvare.

Înlăturarea ‘bagajului’ cu care se vine la prima ședință de terapie Yumeiho, se înlătură în timp și cu răbdare. Nu sunteți singuri, sunt aici să vă ajut! Iar, pentru că suntem diferiți, timpul de recuperare diferă pentru fiecare în parte.

Vă aștept la terapia Yumeiho!

Cu drag, Raluca 🙂